Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Συγκλονιστική αποτυχία Κονέ-Παπαδημητρίου - Ακλόνητη η πίστη Μελισσανίδη σε Γιαννίκη»

Για το αδιανόητο… κατόρθωμα Κονέ-Παπαδημητρίου να μην βρουν έναν παίκτη σε 4 μήνες και την εμπιστοσύνη που διατηρείται στον Γιαννίκη παρά τις αποτυχίες μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την επόμενη μέρα της ΑΕΚ -μετά το νέο κάζο από τον Βόλο και την απελπιστική κατάληξη στο θέμα των μεταγραφών- περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η διαχείριση του Αργύρη Γιαννίκη (με τις αλλαγές και τη μετατόπιση του Γκαρσία), σε συνδυασμό με το αντι-επαγγελματικό πέναλτι του Τζαβέλλα καταδίκασαν την «Ένωση» στη νέα εντός έδρας ήττα.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι παραμένει ακλόνητη η πίστη του Δημήτρη Μελισσανίδη στον προπονητή και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.

Όσο για την απόφαση να μην προχωρήσουν οι «κιτρινόμαυροι» στην απόκτηση του απαραίτητου χαφ (που προκαλεί εύλογες απορίες για το πώς θα βγει η σεζόν), έκανε λόγο για συγκλονιστική αποτυχία των Κονέ-Παπαδημητρίου και τόνισε ότι είναι αδιανόητο το κατόρθωμα να ψάχνουν τέσσερις μήνες για έναν παίκτη και τελικά να μην τον βρίσκουν.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x