Την στιγμή που το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Φερνάντο Σάντος έχει ουσιαστικά έχει αποκλειστεί μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις άλλες περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας και με εκείνους να μπει η Ένωση στην νέα εποχή στην Αγια-Σοφιά.

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, Ώρας, μεταφέρεται η πληροφορία που θέλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά άλλη μια περίπτωση μεγάλου ονόματος για τη θέση του προπονητή. Του Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός ο οποίος έγινε γνωστός από την παρουσία του, αρχικά, στον πάγκο της Λιλ, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ, είναι χωρίς δουλειά τους τελευταίους μήνες μετά την αποχώρηση του από την Λιόν όταν ήρθε σε κόντρα με τον τεχνικό της διευθυντή, Ζουνίνιο.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να εξετάζουν διεξοδικά και με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, για να λάβουν την απόφαση εάν θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης.

Ο Ρούντι Γκαρσία μετά την Λιλ, ανέλαβε τον πάγκο της Ρόμα τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ακολούθησε η Μαρσέιγ την οποία και οδήγησε στον τελικό του Europa League και στη συνέχεια την Λιόν με την οποία έφτασε μέχρι και τους τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ. Προ ολίγων εβδομάδων το όνομά του υπήρξε σε δημοσιεύματα σχετικά με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μια τόσο γεμάτη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το κομβικότερο παιχνίδι»

Το μήνυμα στήριξης των παικτών του Αστέρα και η αφιέρωση του Αλάγκμπε στον Σιλά: Η παρακάμερα του Asteras AKTOR

Μουκουντί για τις 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που φοράω αυτή τη φανέλα»

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

TAGS: A.E.K.