Την στιγμή που το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Φερνάντο Σάντος έχει ουσιαστικά έχει αποκλειστεί μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις άλλες περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας και με εκείνους να μπει η Ένωση στην νέα εποχή στην Αγια-Σοφιά.

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, Ώρας, μεταφέρεται η πληροφορία που θέλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά άλλη μια περίπτωση μεγάλου ονόματος για τη θέση του προπονητή. Του Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός ο οποίος έγινε γνωστός από την παρουσία του, αρχικά, στον πάγκο της Λιλ, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ, είναι χωρίς δουλειά τους τελευταίους μήνες μετά την αποχώρηση του από την Λιόν όταν ήρθε σε κόντρα με τον τεχνικό της διευθυντή, Ζουνίνιο.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να εξετάζουν διεξοδικά και με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, για να λάβουν την απόφαση εάν θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης.

Ο Ρούντι Γκαρσία μετά την Λιλ, ανέλαβε τον πάγκο της Ρόμα τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ακολούθησε η Μαρσέιγ την οποία και οδήγησε στον τελικό του Europa League και στη συνέχεια την Λιόν με την οποία έφτασε μέχρι και τους τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ. Προ ολίγων εβδομάδων το όνομά του υπήρξε σε δημοσιεύματα σχετικά με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοσμάς για Αλμέιδα: «Σε φοβούνται, αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς - Μαζί σου μέχρι τέλους»

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Γκαγέγκος, τραυματίστηκε ο Αμπάντα

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

TAGS: A.E.K.