Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ… πανεύστοχα καίει του Ρούντι Γκαρσία»

Υπέρ της επιλογής της ΑΕΚ να διαψεύσει την περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία τάχθηκε ο Γιώργος Τσακίρης, που σημείωσε ότι η σημερινή προπόνηση της «Ένωσης» είναι πολύ σημαντική τακτικά εν όψει Ολυμπιακού.

Στην περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία για τον πάγκο της ΑΕΚ -που είδε το «φως» της δημοσιότητας και η οποία εν συνεχεία διαψεύστηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ- αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου τάχθηκε υπέρ της επιλογής του «δικεφάλου» να διαψεύσει το συγκεκριμένο όνομα.

«Υπάρχουν κι άλλα ονόματα ανάλογου μεγέθους. Να βάλουμε μια άνω τελεία. Η ΑΕΚ τον ''καίει''... πανεύστοχα . Μπορεί να υπάρχει κάτι, αλλά οι προσδοκίες εκτοξεύονται. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι στα κάγκελα μετά την τελευταία τετραετία», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσακίρης.

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3/4, 20:00) σημείωσε ότι η προπόνηση της Παρασκευής (1/4) είναι πολύ σημαντική για το τακτικό κομμάτι και το σύστημα, με το οποίο θα παραταχθεί η ΑΕΚ. Αυτό είτε θα είναι το 4-2-3-1 (Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μήτογλου, Βράνιες, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ και Αραούχο η πιο πιθανή ενδεκάδα) είτε το 4-3-3, με τον Χατζισαφί να αντικαθιστά τον Μάνταλο στα χαφ. «Υπάρχει ανάγκη να μη χάσεις για αρχή και εν συνεχεία να κερδίσεις», συμπλήρωσε σχετικά με το τι χρειάζεται η «Ένωση» από το παιχνίδι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x