Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Απομακρύνεται ο Σάντος - Από τις εναλλακτικές που έχουν γραφτεί μόνο Ρεμπρόφ»

Στο άδοξο τέλος που μοιάζει να παίρνει το θέμα Σάντος για την ΑΕΚ και την εναλλακτική Ρεμπρόφ (που είναι η μόνη από τις γνωστές που μπορεί να παίξει) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα ευχάριστα νέα που… δεν ήρθαν τελικά για την ΑΕΚ στην υπόθεση του Φερνάντο Σάντος και την επόμενη μέρα στο θέμα προπονητή σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ δείχνουν ότι απομακρύνεται για την «Ένωση».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι θα γίνει μια επαφή μαζί του μέσα στις επόμενες δυο ημέρες (ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα), ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αλλάζει τον στόχο της ΑΕΚ να έχει βρει μες τον Απρίλη έναν προπονητή με βιογραφικό και προσωπικότητα που ν’ αποτελούν εγγύηση.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο απ’ αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μόνο εκείνη του Σεργκέι Ρεμπρόφ θα μπορούσε ν’ απασχολήσει σοβαρά τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x