ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν κολλημένοι στο 0-0 για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, στο τελευταίο ιστορικά αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Σε συνδυασμό με τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1 επί του Ολυμπιακού, η Ένωση κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της στο +6 και παραμένει αφεντικό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μπορεί να απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές, ωστόσο η ΑΕΚ θα μπορεί από την επόμενη κιόλας εβδομάδα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο Ολυμπιακός θα μονομαχήσει με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αν η ΑΕΚ επικρατήσει του Παναθηναϊκού και στον Πειραιά η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη, τότε η Ένωση θα πανηγυρίσει το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Με αυτά τα αποτελέσματα η ΑΕΚ στέφεται πρωταθλήτρια:

Νίκη ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ισοπαλία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική:
Κυριακή 10/05
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: A.E.K.