Ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης στόπερ άφησε πίσω το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα στα πλευρά.

Την Παρασκευή λοιπόν επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης και τίθεται πλέον στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Κατόπιν τούτου μοιάζει πιθανότατο να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά το κυριότερο είναι πώς θα υπολογίζεται για το κρίσιμο ματς του Europa League με τον Άγιαξ στην OPAP Arena.

Εξάλλου τα αγωνιστικά προβλήματα περιορίζονται πλέον μονάχα στους μακροχρόνια τραυματίες Φερνάντες και Ρόκσον, με όλους τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά και ν' ανανεώνουν το ραντεβού τους για την προπόνηση του Σαββάτου, που είναι προγραμματισμένη στις 10 στα Σπάτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.