Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Από πέρσι το πρόβλημα με τις χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη δυστοκία της ΑΕΚ που την έβαλε σε περιπέτειες στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην αναποτελεσματικότητα που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε η ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη επί του Ατρομήτου (2-1).

«Σαφώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο η εικόνα δεν ήταν καλή. Όμως το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα φετινά της ΑΕΚ, με τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες, ένα γκολ και με τον Ατρόμητο να μην έχει ούτε τελική. Έδειχνε ότι πήγαινε για εύκολη νίκη, αλλά φάνηκε το πρόβλημα που έχει από πέρσι με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε από την αρχή μια κόπωση, έγιναν οι αλλαγές και ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν βοήθησαν καθόλου», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις διαιτητικές αποφάσεις είπε: «Το ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου είναι μια φάση VAR. Ο παίκτης του Ατρομήτου είναι δίπλα στον Στάνκοβιτς και συμμετέχει στο παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη φάση. Η αποβολή του Σιντιμπέ ήταν σωστή γιατί δεν πήγε για την μπάλα. Στη φάση με τον Ζίνι, δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει βρει στο χέρι ή στο κεφάλι. Αν έχει βρει στο χέρι και από τη στιγμή που δεν είναι ο παίκτης που τελικά σκοράρει, είναι θέμα ερμηνείας του διαιτητή και προφανώς έκρινε ότι δεν πήρε κάποιο πλεονέκτημα ο ίδιος, αφού στην εξέλιξη της φάσης το πέναλτι κέρδισε ο Μάνταλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x