Οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τον Λιβάι Γκαρσία για ένα σημαντικό διάστημα της τρέχουσας σεζόν μετρίασαν κάπως το ενδιαφέρον που είχε συγκεντρώσει από πέρσι ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ. Ωστόσο επιστρέφοντας δυναμικά σε εξαιρετική φόρμα, ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει αναγκάσει αρκετά… κεφάλια να στραφούν προς το μέρος του.

Αρκετές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν στα ραντάρ τους τον Γκαρσία και δεν είναι καθόλου απίθανο το καλοκαίρι να έρθουν και πάλι προτάσεις, όπως αυτή της Λανς που έφτασε να προσφέρει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου, ως το 2028, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται κάποια συγκεκριμένη ρήτρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συγκεκριμένο παίκτη, είχε πει-μεταξύ σοβαρού και αστείου-την ατάκα «δεν θα σε πουλήσω ποτέ», αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό αν έρθει κάποια πολύ μεγάλη προσφορά.

Πάντως για την ώρα ο Γκαρσία είναι στην πατρίδα του και ετοιμάζεται για τον «τελικό» πρόκρισης στο Κόπα Αμέρικα με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου στο Τέξας. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα επικεντρωθεί πλήρως στην προσπάθεια κατάκτησης και του φετινού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.