Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε περίοδο ρεπό μέχρι την Τρίτη που επιστρέφει στις προπονήσεις για τη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ είναι σε ρεπό και την Τρίτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις, για να αναχωρήσει για την Κύπρο για το φιλικό που έχει κανονιστεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Εννοείται πως θα πάει χωρίς τους διεθνείς, αλλά θα έχει ένα ενδιαφέρον όσο αφορά τη δουλειά που θα κάνει ο κόουτς με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως για πρώτη φορά δεν υπάρχει κάποια απουσία για τον Αλμέιδα, κάτι που έπρεπε να φτάσουμε στην τελική ευθεία, για να συμβεί. Μακάρι να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σε όλα τα άλλα θέματα, μπαίνει άνω τελεία και θα υπάρξει στη συνέχεια άλλο ένα διήμερο ρεπό, για να προετοιμαστεί η ομάδα στη συνέχεια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 31 Μαρτίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x