Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις και μετά… Κύπρο

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα και ετοιμάζονται για το φιλικό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, πλην των διεθνών, είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα το Σαββατοκύριακο. Ο Αργεντινός προπονητής επέλεξε να περάσει το διήμερο μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στις Σπέτσες, παρέα με τις οικογένειές τους, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές επέλεξαν σύντομες «αποδράσεις», όπως ο Σέρχιο Αραούχο που πήγε στη Ρώμη και ο Ροδόλφο Πισάρο που ταξίδεψε στη Σαντορίνη.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις επάλξεις με προπόνηση στα Σπάτα, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας της Μεγαλονήσου. Μάλιστα το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και θα υπάρχει και έντονο το στοιχείο των φίλων της ΑΕΚ στις κερκίδες.

Ασφαλώς το παιχνίδι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού θα απουσιάσουν πολλοί παίκτες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα θα δώσει χρόνο σε αρκετούς παίκτες που θέλουν ματς στα πόδια τους εν όψει της επανέναρξης, όπως οι Μουκουντί και Ζίνι, που προέρχονται από αγωνιστική απραξία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x