Συνέντευξη στο «D SPORTS RADIO» παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος περισσότερο κλήθηκε να μιλήσει για την… Αργεντινή, παρά για τους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, για την Ένωση αναφέρθηκε στον μοναδικό Αργεντινό, Σέρχιο Αραούχο, και για το τιμ του που τον ακολουθεί παντού, ενώ κλήθηκε να μιλήσει για τον Μέσι και την κριτική που δέχεται αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

«Είναι ο μοναδικός Αργεντινός που έχουμε. Είναι ένας καλός παίκτης και γκολτζής. Γνωριστήκαμε και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν», είπε αρχικά.

Για τους συνεργάτες του που τον ακολουθούν πάντα και παντού: «Είμαστε μια αθλητική οικογένεια. Μετακινούνται με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όπου πάω παλεύω να τους έχω μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Είναι μια ομαδική δουλειά. Δεν μπορείς να κάνεις όλα τα πράγματα μόνος σου. Το τεχνικό τιμ σε βοηθάει σε διάφορα πράγματα στη δουλειά σου».



Για την κριτική που έχει ασκηθεί κατά καιρούς στον Λιονέλ Μέσι για την παρουσία του στην εθνική Αργεντινής: «Βλέπω την Εθνική Αργεντινής στην καλύτερή της στιγμή. Ήταν άδικο για ασκηθεί κριτική στον Μέσι επειδή δεν κατέκτησε έναν τίτλο. Τώρα πολλοί που τον κριτίκαραν σταμάτησαν να το κάνουν. Ο Μέσι έχει αλλάξει νοοτροπία», σχολίασε, ενώ μιλώντας για την ομάδα του Μπιέλσα προ 20ετίας πρόσθεσε: «Νομίζω πως στην ομάδα του Μπιέλσα το 2002 της έλειπε ένας παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Ήταν μια αρκετά καλή ομάδα, με παίκτες που είχαν ιεραρχία, αλλά της έλειπε το κάτι διαφορετικό».

Ο Αλμέιδα ρωτήθηκε και για το αν θα σκεφτόταν κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής: «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία οι κύκλοι κλείνουν. Πολλές φορές η καρδιά θέλει να σε πάει και κάποιες φορές είναι καλύτερο να πεις, φτάνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.