Stoiximan Super League

Κοντά σε στόπερ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που θέλει. Περνά εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Γιόνσον.

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η απόκτηση στόπερ από την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να πάρουν τον πρώτο από τους δύο «βασικούς» στόπερ που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στη βδομάδα να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Παράλληλα, στην «Ένωση» δουλεύουν και μια ακόμη δυνατή περίπτωση για τη θέση του δεύτερου στόπερ, αλλά αυτή ίσως χρειαστεί περισσότερη υπομονή για να κλείσει με θετικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, έφτασε από χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Γενς Γιόνσον για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Δανός μέσος θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, είτε αργά απόψε είτε αύριο, θα ανακοινωθεί. Ο 29χρονος άσος έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε ό,τι αφορά στον Ορμπελίν Πινέδα, εξακολουθεί να είναι ο διακαής πόθος του Αλμέιδα για τον τρίτο χαφ που θα αποκτηθεί. Ο 26χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός άρχισε χθες προπονήσεις με τη Θέλτα, η οποία δεν τον υπολογίζει. Ο ίδιος πιέζει για να έρθει στην ΑΕΚ, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του δίχως να έχει πετύχει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x