Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Επειδή έχει… καεί, θα πάρει τους στόπερ που ταιριάζουν και ας αργήσει η ΑΕΚ»

Την απόφαση της ΑΕΚ να καταλήξει στους απαραίτητους στόπερ χωρίς την πίεση χρόνου (έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην βρίσκονται στην Ολλανδία) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στην προσπάθεια απόκτησης στόπερ -που κάνει πιθανό πλέον το ενδεχόμενο να μην έχουν γίνει οι δυο μεταγραφές ως την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία- υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι δεν προχωράει η περίπτωση που ήταν «ζωντανή» ως εναλλακτική του Βιτάο, ούτε πείθεται η ομάδα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού που επίσης απασχολεί.

Παρόλο που χαρακτήρισε εύλογη λοιπόν την προσμονή, εξήγησε ότι απόφαση της «Ένωσης» είναι να μην επαναλάβει τα εγκληματικά λάθη στις μεταγραφές στόπερ, από τα οποία… κάηκε την προηγούμενη διετία.

Κάτι που σημαίνει, όπως εξήγησε, ότι (με τη σύμφωνη γνώμη και του Αλμέιδα) οι «κιτρινόμαυροι» θα επιλέξουν τους παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στα χαρακτηριστικά που αναζητούνται και ας αργήσει η απόκτησή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x