Ημέρα… Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Σέρβος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ.

Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα είχε και την πρώτη άτυπη σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Εκεί ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού συνομίλησε με τους συνεργάτες του Πρέντραγκ Έρακ, Χρήστο Κόντη, Νίκο Κολομπούρδα, αλλά και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Ο Σέρβος έκανε μια πρώτη μικρή ανάλυση των όσων θέλει να πετύχει στην ομάδα, ενώ έγινε και συζήτηση για τον σχεδιασμό, ο οποίος αρχίζει από σήμερα σε… γοργούς ρυθμούς.

Η προτεραιότητα όλων, κάτι που τονίστηκε ξανά, είναι οι αποδεσμεύσεις. Ο Γιοβάνοβιτς θα παραδώσει μια πρώτη λίστα και οι άνθρωποι του κλαμπ θα έρθουν σε επαφή με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και με ατζέντηδες για να βρουν τη φόρμουλα. Από εκεί και πέρα, ταυτόχρονα θα προχωρήσουν και οι μεταγραφές.

Μέχρι τώρα έχουν προταθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά η απάντηση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ίδια: «Θα τους εξετάσουμε με τον προπονητή, προέχουν οι αποχωρήσεις». Τα πάντα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από σήμερα για το κομμάτι της ενίσχυσης, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι σύντομα.

Τέλος, σήμερα ή το αργότερο αύριο θα γίνει γνωστό και το κέντρο στο οποίο θα ακολουθήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή θα γίνει στην Ολλανδία, το διάστημα 18-31 Ιουλίου, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα σε ποιο μέρος της χώρας θα πραγματοποιηθεί το πράσινο χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά τα φιλικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 9 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό