Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Αυτή την στιγμή η ΓΣ του Ερασιτέχνη πάει για μετά τις 17/6»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην διαφαινόμενη μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης του Παναθηναϊκού ΑΟ και τους παίκτες που έχουν προταθεί.

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την «μετάθεσή» της, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Από την Δευτέρα θα ξέρουμε αν θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις 17 Ιουνίου ή θα πάει πιο μετά. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα έχουν τα πάντα εγγράφως αποτυπωμένα ή όχι. Οι πιθανότητες είναι να μην γίνει στις 17 αυτή την στιγμή, αλλά αργότερα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Κίτσιου, Αλτάμαρι και Τζαβέλλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχουν προταθεί στο «τριφύλλι», αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

Ο Δεσύλλας ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πάρουν μια πρώτη λίστα για να «τρέξουν» κάποια πράγματα, αφού είναι πάρα πολλά τα ονόματα που έχουν προταθεί αλλά προέχει η εκκαθάριση του ρόστερ.

Ενώ για τον Αϊτόρ σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία, έχει μεν συμβόλαιο αλλά αν έρθει μια καλή πρόταση το «τριφύλλι» τον δίνει, καθώς ο ατζέντης του είναι στο... ψάξιμο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x