Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν θα πάρει εύκολα απόφαση για απόκτηση παίκτη ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το σκεπτικό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αξιοποιήσει το υπάρχουν υλικό στον Παναθηναϊκό, προτού οδηγηθεί σε ενίσχυση αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι προπονητής που παίρνει εύκολα απόφαση για να αποκτήσει παίκτη. Θέλει να μειώσει στο ελάχιστο το ρίσκο της αποτυχίας, δεν θέλει να φορτώνει τις ομάδες που δουλεύει με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Θέλει να του κάνουν έστω στο 80%. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Θέλει να αξιοποιήσει το ρόστερ στο έπακρο και θα περιμένει, το βλέπουμε κι όσο περνούν οι ημέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν πράγματα από σήμερα και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο γυμναστής του «τριφυλλιού», θέμα που χειρίζεται ο Γιοβάνοβιτς.

Ενώ μιλώντας για τον Διούδη, ο Νικολογιάννης τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την Ολλανδία, το πιο πιθανό όμως είναι να αποχωρήσει γιατί το θέλει και ο ίδιος, αλλά δεν θα έχουμε άμεσα εξέλιξη.

Τέλος, για το θέμα που προέκυψε με τον Αϊτόρ θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποχωρήσει, έχοντας τις «προδιαγραφές» για να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x