Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΛ για το Κύπελλο. «Μας ταλαιπωρεί η Παναγία, αλλά όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε», ήταν η ατάκα του για την ομάδα του και όσα… τραβάει, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά

Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους:
«Είναι δύσκολο αν παίζεις με δέκα ή εννιά παίκτες. Αν μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο δεν θα αφήναμε κάποια παιδιά τόσο πολύ μέσα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έπρεπε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Εμείς είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα. Έχουμε παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από την Α’ Εθνική. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να χάσουμε επίσης από τον οποιοδήποτε. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Υπάρχει θέληση και θα γίνει γρήγορα και αυτό».

Για την ΑΕΛ: «Με τις ομάδες τις δικές μου πάντα έτσι γίνεται. Μας ταλαιπωρεί λίγο ή πάρα πολύ αν θέλετε η Παναγιά. Στο τέλος όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Εγώ περιμένω, έχω υπομονή. Και είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα γίνει. Εμείς παίζουμε το Σάββατο στις 15:00. Δεν μας δίνουν και πολύ σημασία. Η UEFA λέει κάθε παιχνίδι να απέχει το από προηγούμενο 72 ώρες και εμείς παίζουμε μέσα σε 65 και με ταξίδι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή με την ΑΕΚ. Είναι καλύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή “χτίζεται”, αν ο ΠΑΟΚ είχε καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, ειδικά στα αποδυτήρια στο τομέα της ψυχολογίας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, καλύτερους από την ΑΕΚ. Ο κ. Ιβιτς γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!