Η ομάδα ελευθέρας των παίδων συγκέντρωσε 65 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Σερβία (53β.) και στην τρίτη την Γαλλία (48β.).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, όπου διεξήχθησαν αγώνες στο στυλ της ελευθέρας (παίδων και κορασίδων), η ελληνική πάλη συγκέντρωσε εννέα (συνολικά) μετάλλια στους παίδες και δύο (χρυσά) στις κορασίδες.

Τα χρυσά μετάλλια στους παίδες κατέκτησαν οι Γεννάδιος Καρυπίδης (58κ.), Θεόδωρος Ιωσηφίδης (69κ.), Ιβάν Βίνικ (50κ.), ενώ στις κορασίδες οι Μαρία Κριαρίδου (65κ.) και Λυγερή Βούλγαρη (70κ.).

Ακόμη στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης (100κ.), Θεόδωρος Κυριακίδης (76κ.) και Αλέξανδρος Τσαντικίδης (85κ.), ενώ τρίτοι στα 63, 69 και τα 76 κιλά, αντιστοίχως, κατετάγησαν οι Σταύρος Λοϊζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας