Η Κατερίνα Τόλιου μπορεί με βάση τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη να βρέθηκε απευθείας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του απλού γυναικών στο τουρνουά στο Ντίσελντορφ, αλλά όταν «πέφτει» αμέσως σε εμπόδιο από την Κίνα, δεν μπορούν να θεωρηθούν καλές οι προϋποθέσεις. Η πρωταθλήτριά μας αντιμετώπισε τη νεαρή Φαν Σουχάν, που διαθέτει μεγάλες δυνατότητες και απέναντι στην άμυνα και γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό με 3-0 σετ.

Τώρα, θα στρέψει την προσοχή της στο δεύτερο συνεχόμενο Feeder του Ντίσελντορφ, το οποίο θα διεξαχθεί 21-24/02.

Έχοντας «bye» στον πρώτο γύρο του ταμπλό των προκριματικών, η τετράκις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών περίμενε τη νικήτρια από την πρωινή αναμέτρηση της Φαν Σουχάν με τη Βογκ Σιν Ρου από τη Σιγκαπούρη. Η Κινέζα αποδείχτηκε κι εκεί πολύ δυνατή και επιβλήθηκε με 3-0 σετ. Το μεσημέρι, η Τόλιου μπήκε στο τραπέζι με την αρχική επιδίωξη να γίνει όσο μπορεί πιο πιεστική, αλλά το κατάφερε μόνο μέχρι λίγο πριν από τα μέσα των σετ.

Στο 4-4 πήγε το πρώτο σετ, στο 3-3 το δεύτερο και προηγήθηκε 6-5 στο τρίτο με ανατροπή, μάλιστα, από 0-4. Η 19χρονη Φαν, όμως, έβρισκε γρήγορα λύσεις με ποικιλία επιθέσεων και ποιοτικό σερβίς για να έρθει το τελικό 3-0 σετ (5-11, 4-11, 7-11). Η Τόλιου δεν μετέχει στα αγωνίσματα του διπλού, συνεπώς ολοκληρώθηκε στην πρώτη μέρα η παρουσία της στο WTT Feeder Dusseldorf I.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών