Για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, προετοιμάζεται ο Άρης. Ένας από τους παίκτες που θα απουσιάσουν και δουλεύει καθημερινά για να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου είναι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος αμυντικός τραυματίστηκε στο διάστημα της απουσίας του με την εθνική του ομάδα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα επιστρέψει πριν, ή μετά το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του, θα επαναξιολογείται η κατάσταση του διεθνούς στόπερ και αν θα μπορεί να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει, σίγουρα τουλάχιστον θα είναι στην αποστολή για εκείνο το ματς.

Για το επόμενο ματς, όμως, ο Πάρντιου φαίνεται πως σκοπεύει να ξεκινήσει τον Νικολά Ενκουλού. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται με την εμπειρία του να ηγηθεί στα μετόπισθεν, όμως μέσα από τις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Βρετανού κόουτς.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρντιου έκανε ανάλυση τι πήγε στραβά στο προηγούμενο ματς με τον Βόλου, έκανε συνεχώς παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο, εξήγησε τι πήγε λάθος και περιμένει να αλλαχθεί άμεσα στην εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης