Stoiximan Super League

Φουλάρει για ΑΕΚ ο Ετέμπο στον Άρη!

Την έκπληξη έχει κάνει ο Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος έφτασε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τι κι αν ήρθε την Τρίτη, την Τετάρτη μπήκε στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας και την Κυριακή όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος για τον Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στους Θεσσαλονικείς, και ο Άλαν Πάρντιου δείχνει ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα του νεοαποκτηθέντα κεντρικού αμυντικού.

Ο Άγγλος προπονητής χρησιμοποίησε στο χθεσινό οικογενειακό διπλό υψηλού ρυθμού που έγινε στο προπονητικό της ομάδας τον Νιγηριανό άσο, ο οποίος βέβαια έπαιξε με τους αναπληρωματικούς και τους «μικρούς» που κλήθηκαν από την Κ-19.

Μάλιστα, όπως επισήμανε και χθες ο Αλέξης Σαββόπουλος, ο Ετέμπο είχε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στις ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, καλύτερες από εκείνες που περίμεναν ίσως οι άνθρωποι της ομάδας για έναν παίκτη που ήρθε ως ελεύθερος στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Νιγηριανός, από ό,τι φαίνεται, θα είναι στον πάγκο του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, παρότι στερείται -φυσιολογικά- αγωνιστικού ρυθμού και εντάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x