Stoiximan Super League

Το πρώτo δείγμα του... ορεξάτου Ετέμπο στον Άρη - Στην αποστολή με ΑΕΚ

Τι έδειξε ο Νιγηριανός στο διπλό που έγινε και για χάρη του σήμερα στο Δασυγένειο. Λογικά θα είναι στην αποστολή με ΑΕΚ.

Μια πρώτη εικόνα της αγωνιστικής ετοιμότητας του Πίτερ Ετέμπο είχε την ευκαιρία να πάρει ο Άλαν Πάρντιου στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στην οποία ήταν παρών ο διεθνής Νιγηριανός.

Ο Άγγλος τεχνικός είχε ούτως ή άλλως προγραμματίσει σήμερα ένα 60λεπτο διπλό με συμμετοχή και παικτών από την Κ19 ώστε να τσεκάρει τον Ετέμπο, αλλά και όσους δεν έχουν σταθερό και πολύ χρόνο συμμετοχής και είναι υποψήφιοι για το βασικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ (Ενκουλού, Καμάτσο, Οντουμπάτζο, Ζερβίνιο).

Τα μάτια όλων όπως είναι λογικό έπεσαν πάνω στον Ετέμπο του οποίου η πρώτη εικόνα ήταν άκρως ενθαρρυντική.

Χωρίς ακόμη να είναι έτοιμος να υποστηρίξει 90λεπτο, έδειξε ότι έχει μια βάση (επιβεβαιώνοντας και στο γήπεδο το καλό χθεσινό εργομετρικό του) και ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο, όπως συνέβη με Ντιόπ και Νταμπό για παράδειγμα.

Ο Πάρντιου τον χρησιμοποίησε μπροστά από τους στόπερ και έδειξε, σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ότι ξέρει τη θέση, κινείται καλά στο χώρο του, ελέγχει το πεδίο του, κατευθύνει τους συμπαίκτες του, έχει καλά τεχνικά στοιχεία αλλά και προσωπικότητα, συμμετέχοντας ενεργά με το καλημέρα.

Με βάση την πρώτη εικόνα του θα είναι στη διάθεση Πάρντιου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ανάλογα θα αποφασιστεί αν θα πάρει και τα πρώτα του επίσημα λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x