Το χτίσιμο της νέας σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (26/06) ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα μαζευτούν για την πρώτη τους προπόνηση, η οποία θα έχει και προσθήκες αλλά και απουσίες.

Βασίλης Μάντζης, Νίκος Καλτσάς, τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται αύριο, ενώ θα έχουμε και απουσίες, αυτές του Ματίας Ιγκλέσιας του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και δεν τον ανανέωσε ο Αστέρας, καθώς επίσης και του Λέο Τιλίκα, αλλά και του Χρίστου Τασουλή. Όπως και ορισμένων ακόμη ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν αποχωρήσει απόν τον σύλλογο.

Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στην «οικογένειά» του, όπως ανέφερε, μετά από έναν χρόνο και είναι έτοιμος να χτίσει από την αρχή την ομάδα, να την κάνει ξανά ανταγωνιστική, έχοντας ως στόχο φυσικά την είσοδο στα playoffs.

Το έργο δεν είναι εύκολο, ωστόσο ο Σέρβος ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και έχει αποδείξει πως ξέρει τι κάνει. Μαζί του επέστρεψε και ο Παύλος Γκότσης, ένας εκ των κορυφαίων γυμναστών στην Ελλάδα με το… δίδυμο της επιτυχίας για τους Αρκάδες να ανταμώνει ξανά.

Φυσικά, παράλληλα με την προετοιμασία συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον σύλλογο ώστε να καλυφτούν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις και φυσικά για να υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση. Με τον Λερόι Αμπαντά να είναι κοντά στον ερχομό του στην Τρίπολη, ενώ το σαφάρι για «οκτάρι», «δεκάρι» και σέντερ φορ συνεχίζεται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»