Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Ο Αμπαντά, ο φορ και ένας… παλιός γνώριμος!

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αμπαντά, ενώ την ίδια ώρα ψάχνει σέντερ φορ, οκτάρι και δεκάρι. Τι παίζει με τον παλιό γνώριμο Λουίς Φερνάντεθ.

Τελευταίες ημέρες ξεκούρασης στον Αστέρα Τρίπολης, αφού την ερχόμενη Δευτέρα (26/06) οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα σημάνει την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς εδώ και ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ σύντομα αναμένεται στην Τρίπολη για την μόνιμη εγκατάστασή του. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση και το σταφ του, σχεδιάζοντας την ομάδα της νέας χρονιάς. Οι Μάντζης και Καλτσάς είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τέσσερις ακόμη, με τον εν λόγω αριθμό ενδεχομένως να αυξηθεί.

Μέσω του sportfm.gr ενημερωθήκατε πως ο Εμάνουελ Σάκιτς είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο ο Αυστριακός μπακ κοιτάζει αυτή τη στιγμή το εξωτερικό, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο. Κάπως έτσι, οι Αρκάδες προχωράνε στην επόμενη επιλογή τους, η οποία ακούει στο όνομα του Λερόι Αμπαντά, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός από τη Σερένγκ στη Λαμία. Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πολύ καλές, με τον ΟΦΗ να έχει εξετάσει επίσης την περίπτωσή του. Ωστόσο, πιθανότατα θα κλείσει εντός των επομένων ημερών στον Αστέρα.

Την ίδια ώρα, το «σαφάρι» για άλλους τρεις κομβικούς παίκτες συνεχίζεται, διότι θα αποκτηθούν ένας χαφ (σσ. οκτάρι), ένα δεκάρι και ένας σέντερ φορ. Για τη θέση του στράικερ υπάρχει ένας Ρώσος, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη λύση αφού υπάρχει ένα ακόμη όνομα που είναι ο πρώτος στόχος και για αυτόν αναμένεται να κινηθεί ο Αστέρας.

Επίσης, υπάρχει το όνομα του Λουίς Φερνάντεθ που έχει ακουστεί, αλλά παραμένει πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Ο Ισπανός που είχε αγωνιστεί προ διετίας στον Αστέρα και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, μένει ελεύθερος από την Βίσλα Κρακοβίας, έχοντας τη σεζόν που μας πέρασε 20 γκολ με 7 ασίστ σε 29 αγώνες. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, όμως, δεν βιάζεται αφού πιθανότατα θα ψαχτεί για ένα υψηλό συμβόλαιο κυρίως προς… Ασία μεριά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x