Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Στην Ελλάδα ο Ράσταβατς - Προχωράνε μεταγραφικά και… προετοιμασία!

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του, με τον Μίλαν Ράσταβατς να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ενώ το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται.

Στις 26 Ιουνίου ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινάει την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Οι Αρκάδες προφανώς προσπαθούν να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα της περσινής σεζόν και να καταφέρουν να επιστρέψουν και πάλι εκεί που είχαν «μάθει», δηλαδή στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη σε λίγες ημέρες, ενώ το βλέμμα του Σέρβου τεχνικού όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται σε μεταγραφικούς στόχους. Ο 49χρονος τσεκάρει παίκτες και ειδικότερα στη θέση του φορ, του χαφ και του δεκαριού. Με το τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών να συνεχίζεται καθημερινά και ο Ράσταβατς σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ξεχωρίζει τους στόχους για τους οποίους η ομάδα θα προχωρήσει και μάλιστα άμεσα.

Μέχρι να ξεκινήσει η βασική προετοιμασία πιθανόν να έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες θέσεις ή τουλάχιστον θα υπάρχουν οι προχωρημένες επαφές με τους στόχους, ώστε να ενισχυθεί ο Αστέρας εκεί που… πονάει. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, με την Καλαμάτα να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του Αργεντινού για την επόμενη ομάδα του.

Όπως είχατε ενημερωθεί προ καιρού από το sportfm.gr ούτε ο Ματίας Ιγκλέσιας δεν θα συνεχίσει, με τον αρχηγό των Αρκάδων να μην έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αποσυρθεί ή εάν θα συνεχίσει κάπου αλλού.

Φυσικά, στον Αστέρα Τρίπολης θα υπάρξει ενίσχυση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα γεμίσει το κενό του Χρίστου Τασουλή και θα προσθέσει ανταγωνισμό στον Φεντερίκο Άλβαρες. Με τον Εμάνουελ Σάκιτς να είναι ένας παίκτης που έχει εξεταστεί και αρέσει, αλλά… μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει προσωρινά δηλαδή κάποια εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x