Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και μπήκαμε στα playoffs και τα playouts. Ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη στις 17:00, στο ματς που ανοίγει την 1η αγωνιστική των playouts στην Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό στη Νίκαια, σε ένα παιχνίδι όπου ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 10η θέση με 25 βαθμούς, μετρώντας συνολικά 4 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει σωθεί μαθηματικά, ωστόσο μία ή δύο νίκες θα είναι αρκετές για να μην μπλέξει ουσιαστικά.

Ο Άκης Μάντζιος πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Αλάγκμπε, Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Τασουλή και Κρέσπι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεαρό Δημήτρη Ανανιάδη από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Ανανιάδης, Μπαράλες, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία και ολοκλήρωσε την κανονική του διάρκεια στην 7η θέση με 29 βαθμούς. Στόχος του να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χρειάζεται τις νίκες από εδώ και πέρα για να παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι το τέλος των αγωνιστικών. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετράει 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους στους Γκρατερόλ, Μπακάκη, Λιάβα, Τσιγκάρα, Ξενιτίδη, Νταγκό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Στάγιτς, Κοντογιάννης.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Μπάλιακας, Διαμαντής
Τέταρτος: Μαλούτας
VAR: Περράκης
AVAR: Κούλα Χασάν

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Σανταφέ – Σίτο, Ριέρα, Ζουγλής – Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης – Μλάντεν, Ντίας – Σενγκέλια, Κολοβός, Ντουάρτε – Καρέλης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»