Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην επιπολαιότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου κόντρα στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δυσκόλεψε τον εαυτό του ενόψει ρεβάνς και των ενδιάμεσων ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα εύκολο σε ανάγνωση παιχνίδι. O Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του χθες. Ο Τερίμ επέλεξε να βάλει ένα τερματοφύλακα και δύο κεντρικούς αμυντικούς ταυτόχρονα, χωρίς να έχουν ούτε μια προπόνηση μαζί. Από μια λάθος επικοινωνία ήρθε το πρώτο γκολ. Υπάρχει και το γκολ που δέχεται όπου ο Παναθηναϊκός έχει… δέκα παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες μπροστά στην μεγάλη εικόνα, που έχει να κάνει με την αδιανόητη αστοχία. Πολύ πρόχειρες και βιαστικές επιλογές, χωρίς ποιότητα. Σαν εικόνα νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Αν πιάσει αυτή την επιθετική απόδοση σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι, δεν βλέπω τον τρόπο που δεν θα περάσει. Τώρα δυσκόλεψε τον εαυτό του, βέβαια, ως προς το ροτέισον που θα μπορούσε να κάνει, έχοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ανάμεσα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι και τα δύο τέρματα των Περιστεριωτών ήρθαν από γρήγορη μετάβαση, με το «τριφύλλι» να δείχνει κάπως… αδιάβαστο σε αυτό το κομμάτι, έχοντας πάντως το πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον από την αρχή της σεζόν.

Σχολιάζοντας τους «νεοφερμένους» στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Μπακασέτας έδειξε να παίζει χρόνια στην ομάδα, κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αναφέρθηκε στα επιμέρους στοιχεία που έδειξαν Ούγκο, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι.

Ενώ ερωτηθείς για την περίπτωση του Μαξίμοβιτς, τόνισε πως ναι μεν θα πρέπει να περιμένουμε μια-δύο ημέρες ακόμα, αλλά, την δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο είναι να μην έρθει τον Γενάρη στους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Χρηματοδοτήσαμε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ - Να αντιληφθούν ΕΠΟ, Άρης πού πρέπει να γίνει ο τελικός

Βρούτσης: «Ο τελικός θα έπρεπε να έχει θεατές, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τον νόμο»

Παναθηναϊκός: «Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Αστυνομία, ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό – Ανούσιο το τι λέει η κάθε ομάδα»

Καρυπίδης: «Κοροϊδευόμαστε; Οι Ολυμπιακοί πώς θα πάνε στην OPAP Arena, με υποβρύχιο;»

Οριστικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου-Αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις

Σύνδεσμοι Άρη: «Ούτε να το σκέφτεστε για τελικό χωρίς κόσμο!»

Φαβορί για να σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου η Φραπάρ

Άρης: «Ξεκάθαρη η θέση μας για τελικό με κόσμο - Να αναλάβουν δράση ΕΠΟ και Πολιτεία, χρόνος υπάρχει»

Aντωνίου: «Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου Betsson»

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό - Τι ώρα θα γίνει η σέντρα