Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Με ανάλογη εικόνα επιθετικά, θα περάσει ο Παναθηναϊκός – Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα ο Μπακασέτας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το παράδοξο της καλύτερης δημιουργικά εμφάνισης του Παναθηναϊκού που ήρθε στην πρώτη ήττα επί Φατίχ Τερίμ και… έβγαλε το καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα.

«Είχαμε την πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού επί Φατίχ Τερίμ, στο καλύτερο του δημιουργικά παιχνίδι επί των ημερών του Τούρκου και αυτό είναι ένα οξύμωρο. Έχει χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια, φάσεις που άνετα μπορούσε να βάλει ένα γκολ. Ο ένας λόγος ήταν αυτός. Ο άλλος ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη η απόφασή του Τερίμ να βάλει τους νέους στην άμυνα μαζί και αναφέρομαι στους Ντραγκόφσκι, Ούγκο και Ακαϊντίν. Δέχτηκε ένα πολύ φτηνό γκολ, στο πρώτο, συν την πολύ κακή αντίδραση του στο τρανζίσιον στην αντεπίθεση του Ατρομήτου. Για μένα είναι λάθος νοοτροπία και των παικτών του, δεν μπορεί να χάνουν με τόση ευκολία τόσες ευκαιρίες, ενώ έχει παίξει ρόλο και η απουσία φορ. Για τις πολλές αλλαγές του Τερίμ, είναι κάπου φυσιολογικό, σας είπα που είναι η ένστασή μου, το νέο κεντρικό δίδυμο. Τώρα θα πρέπει να δώσει ένταση στο δεύτερο παιχνίδι. Αν έχει ανάλογη εικόνα επιθετικά, πάντως, θα περάσει», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε πως ο Μπακασέτας ήταν τόσο καλός στην πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι», που νόμιζε κανείς ότι ήρθε ο… κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, αφού ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα, ενώ μίλησε και για τους υπόλοιπους «νέους».

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σένκεφελντ είναι τέταρτη λύση στα στόπερ στον Παναθηναϊκό, στο μυαλό του Τερίμ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x