Οριστικά στον Ατρόμητο ο Μπράιτ Εντομβόνγι. Οι Περιστεριώτες, όπως ενημέρωσε νωρίτερα το sport-fm.gr, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 26χρονο Νιγηριανό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιτ Εντομβόνγι με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Αούστρια Βιέννης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7. Ο Εντομβόνγι γεννήθηκε στο Μπενίν Σίτι της Νιγηρίας στις 24.07.1994.

Ο Μπράιτ ξεκινήσε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βέστερλο όπου τον είδε Σάλτσμπουργκ και τον απέκτησε. Έχει αγωνιστεί στις Αυστριακές Λιέφερινγκ, Βάκερ Ινσμπρουκ, Χαρτμπεργκ, Στουρμ Γκραζ και Αούστρια Βιέννης όπως επίσης και στην Τούρκικη Ρίζεσπορ.

Ο Εντομβόνγι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 6 μηνών. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Νιγηριανός επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Ατρόμητο. Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαστώ και με τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι που τον γνώριζα από την Αυστρία. Έχω έρθει έτοιμος, γνωρίζω τους στόχους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε».

Ο Εντομβόνγι μετά την υπογραφή του συμβολαίου πραγματοποίησε και ατομική προπόνηση με τον βοηθό του Νταμίρ Κάναντι, Μανού Ερβάς ενώ αύριο θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης με την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και υπολογίζεται άμεσα από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο