Stoiximan Super League

«Χτύπημα» με Εντομβόνζι ο Ατρόμητος!

Πρώτη μεταγραφή για τον Ατρόμητο στην περίοδο του Ιανουαρίου, αφού παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Μπράιτ Εντομβόνζι.

Ο καταιγισμός εξελίξεων στον Ατρόμητο συνεχίζεται, αλλά αυτή τη φορά τα νεότερα έχουν να κάνουν με το μεταγραφικό μέτωπο, αφού παίκτης των Περιστεριωτών πρέπει να θεωρείται ο Μπράιτ Εντομβόνζι.

Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό, που ανήκει στην Αούστρια Βιέννης και λόγω των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει ο αυστριακός σύλλογος, ο Ατρόμητος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία, ώστε να εξασφαλίσει το «ΟΚ» των Αυστριακών για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός έχει πραγματοποιήσει 8 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα Αυστρίας και Κύπελλο, αγωνιζόμενος και στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Εκτός από την Αούστρια (2018 έως σήμερα), ο ύψους 1,86 επιθετικός, έχει περάσει από Σάλτσμπουργκ (2012/13), Λίφερινγκ (2013-15), Βάκερ (2014), Χάρτμπεργκ (2014/15), Στουρμ Γκρατς (2015-17, 2018) και Ρίζεσπορ (2017/18)

Εκτός απροόπτου, επειδή η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη, οι ανακοινώσεις αναμένονται ακόμα και σήμερα, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι της Πέμπτης στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x