Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού προχώρησε σε ευχαριστίες προς τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής μέσω social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «στόχος μας είναι ο ΔΕΗ International Tour of Hellas να γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς, όπως και να καθιερωθούν οι Παράλληλες Δράσεις με κέντρο το ποδήλατο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Αναλυτικά:

OAKA – O ΔΕΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεκαπέντε ημέρες μετά τον τερματισμό του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, συναντηθήκαμε με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece για έναν πρώτο μίνι απολογισμό, πριν από τη λογοδοσία, τη δημόσια, διαφανή και αναλυτική παρουσίαση κάθε στοιχείου της επιτυχημένης υλοποίησης αυτής της μεγάλης διοργάνωσης

Το μεράκι, το πάθος, η αγάπη των ανθρώπων αυτών, μίας ετερόκλητης ομάδας που έγινε παρέα και συνεργάστηκε για να φέρει σε πέρας ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό γεγονός, ήταν πραγματικά συγκινητικά.

Ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την αφοσίωσή τους στον στόχο μας. Πολλοί εξ αυτών εργάστηκαν σθεναρά και αδιάκοπα, νυχθημερόν αν και εθελοντικά, με κίνητρό τους την αγάπη τους προς το ποδήλατο.

Κάναμε πράξη κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο και τώρα μπορούμε να βλέπουμε την επόμενη χρονιά με άλλο μάτι. Η δυσπιστία με την οποία μας έβλεπαν και μας άκουγαν εξανεμίστηκε.

Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στον Γύρο, από τον πρώτο άνθρωπο που ήταν μέσα στον αγώνα και «κάλυπτε» λακκούβες ή φρόντιζε για την ασφάλεια του αγώνα, ως και τον πιο στενό μου συνεργάτη, υπερέβησαν εαυτόν.

Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σίγουρα υπήρξαν και λάθη, αλλά σίγουρα θα γίνουν πολύ καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Γιατί τώρα ξεκινήσαμε και δεν θα σταματήσουμε. Έχουμε πλέον και την εμπειρία και την αξιοπιστία.

Όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στις αρμοδιότητές τους, εξήραν τα θετικά, και επικεντρώθηκαν στα αρνητικά για να γίνουν άμεσα θετικά.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε απ’ όλη την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά και ανέλπιστα - δεν το κρύβω.

Στόχος μας είναι ο ΔΕΗ International Tour of Hellas να γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς, όπως και να καθιερωθούν οι Παράλληλες Δράσεις με κέντρο το ποδήλατο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, George Leventakis, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδηλασίας, Bασίλη Διαμαντόπουλο, τον Διευθυντή Αγώνα, Βλαδίμηρο Πέτσα, και τον Διευθυντή των Παράλληλων Δράσεων, Θάνο Γεωργίου, όπως και έναν έναν προσωπικά όλους όσοι ενεπλάκησαν.

Η επόμενη ορθοπεταλιά μας θα είναι ακόμα πιο δυνατή!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube