Ως ο MVP της 8ης αγωνιστικής της Euroleague αναδείχθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη (82-71) του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που το καταφέρνει την τρέχουσα σεζόν ο Βούλγαρος φόργουορντ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στους Βαυαρούς ο Βενζέκοφ είχε 20 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 10/10 βολές, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και κανένα λάθος σε 30 λεπτά, συγκεντρώνοντας 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις που είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης ήταν τη 2η και την 4η αγωνιστική, απέναντι σε Ζαλγκίρις και Μπασκόνια (μαζί με Μάικ Τζέιμς και Νικολό Μέλι), αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτο: Δύο συμπαίκτες κατέκτησαν από κοινού το βραβείο του MVP της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας!

Διπλό στην Μπολόνια για Ζάλγκιρις με ηγετικό double-bouble Βαλαντσιούνας και ιστορική επιστροφή Έβανς!

Euroleague: Στο 6-2 και σε τετραπλή ισοβαθμία στη 2η θέση ο Ολυμπιακός

Η Βιλερμπάν λύγισε την Παρτίζαν με καθοριστικούς Κράουντερ και Μιλς

Μπαρτζώκας για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι όχι»

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει παιχνίδια μέσα από την άμυνα - MVP ο Γουόρντ»: Το σχόλιο Ζέρβα

Επιστροφή στη δράση μετά από 376 μέρες για Παπαγιάννη

Τα τρομερά καρφώματα των Τζόουνς, Χολ και όλα τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπεσίκτας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα - Δεν με επηρεάζουν οι δυνατές έδρες»

Ο Μπλέικνι τράβηξε 35άρι και η Χάποελ παρέσυρε την Εφές με ολοκληρωτική εμφάνιση!