Ελλάδα

Ζέρβας: «Στο 60% ακόμα ο Ολυμπιακός - Το… περσινό πλάνο του Μπαρτζώκα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο και ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που έρχεται, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η άμυνα, επειδή είναι θέμα χημείας, συνεννόησης και πολλών πραγμάτων, παρουσιάζει κάποια κενά, ειδικά όταν είναι κάποιοι νέοι σε ένα ρόστερ. Δίνει μάχη ο Μπαρτζώκας να κερδίσει τους παίκτες, που αποδεδειγμένα είναι καλοί παίκτες, και δεν έχει ξεπεράσει το 60%. Αν μπουν οι καινούργιοι, θα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε χωρίς να αγχώνεται», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για αυτό δουλεύει ο Μπαρτζώκας, όπως και πέρυσι που είχε υπάρξει ανάλογη κουβέντα, γιατί δεν αλλάζει πεντάδες, το έκανε για να μοντάρει την ομάδα. Και από τον Φεβρουάριο θα είναι διαφορετικό το ροτέισον. Στο πρώτο ημίχρονο θα παίζει με τους θεωρητικά βασικούς και στο δεύτερο θα βάζει τους υπόλοιπους, με την ελπίδα από τον Φεβρουάριο να έχουν μπει όλοι στο ίδιο κομμάτι», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι στις λεπτομέρειες στο 7-1 στην Ευρωλίγκα, δεν αναλωνόμαστε και απλά επισημαίνουμε τι μπορεί να πάει καλύτερα. Πάει στη “διαβολοβδομάδα” χωρίς μεγάλη πίεση, αφού και με 1/2 θα είναι ικανοποιημένοι όλοι στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x