Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι αν μη τι άλλο το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό, με την κουβέντα για το μέλλον του να έχει… φουντώσει!

Θυμίζουμε, για τον 26χρονο υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από τους Σακραμέντο Κινγκς και οι πρωταθλητές Ελλάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις…

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος, λοιπόν, έδωσε κανονικά το «παρών» στη Σύρο για το AegeanBBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη και δεν γινόταν, φυσικά, να μην ερωτηθεί για το μέλλον του, αλλά δεν θέλησε να πει τίποτα, αναφέροντας, ωστόσο, με νόημα: «Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν»!

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά χωρίς ομαδικές επιτυχίες δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί. Σίγουρα, όπως κλείσαμε τη σεζόν ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη».

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ για τον Γιώργο. Ας περάσουμε καλά. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Ήρθα να περάσω καλά, να δω τους φίλους μου. Ελπίζω όλος κόσμος να περάσει καλά».

Όσο για το τουρνουά στη Σύρο, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο που βλέπουμε κόσμο στις εξέδρες και είναι γεμάτο το γήπεδο. Βλέπουμε μικρά παιδιά, το αγωνιστικό είναι το λιγότερο. Βλέπουμε φίλους που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά νιώθω και εγώ πάρα πολύ όμορφα που είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι