Ελλάδα

Λατρεία για τον Γιώργο Πρίντεζη στη Σύρο - «Θα με βλέπει συχνότερα τώρα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην COSMOTE TV για το Stoiximan AegeanBall, που διοργανώνει ο ίδιος στη Σύρο, η οποία -όπως τόνισε- θα τον βλέπει «ξεκάθαρα» περισσότερο πια!

Την αποθέωση από εκατοντάδες ανθρώπους, συμπατριώτες του και μη, γνώρισε ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο, εκεί όπου ο ίδιος διοργανώνει το Stoiximan AegeanBall!

Το υπέροχο γηπεδάκι στο νησί γέμισε ασφυκτικά, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει το τουρνουά, στο οποίο έδωσαν το «παρών» δεκάδες φίλοι του Πρίντεζη, πρώην συμπαίκτες του, αντίπαλοι και νυν αθλητές απ' όλους τους χώρους του αθλητισμού!

Ο ίδιος μίλησε στην COSMOTE TV και στάθηκε στο πόσο βοηθάει το τουρνουά την τοπική κοινωνία και πόσο το αγαπάει ο κόσμος, ενώ τόνισε ότι τώρα, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, τον νησί του θα τον βλέπει «ξεκάθαρα» περισσότερο πια!

Είναι αυτό το επίσημο τέλος στην καριέρα σου;

«Το επίσημο τέλος της καριέρας μου έχει γίνει. Εδώ είναι ένα τουρνουά το οποίο έχει μια άλλη αύρα, μια διαφορετική άποψη. Το αγαπάει πολύ ο κόσμος, βοηθιέται πολύ η τοπική κοινωνία. Τα έχουμε πει και άλλες φορές, έχει αρκετά οφέλη, οπότε είναι ένα ωραίο διήμερο».

Πώς αισθάνεσαι που για εσένα υπάρχουν και παίκτες, φίλοι σου, που «επιστρέφουν» για λίγο στην ενεργό δράση όπως ο Διαμαντίδης;

«Τους ευχαριστώ πολύ, είναι όμορφο αυτό που κάνω, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί όλοι ξέρουν πως το καλοκαίρι το να έχεις υποχρεώσεις και να τις αφήνεις για να έρθεις στη Σύρο σημαίνει ότι και κάτι καλό γίνεται και κάτι όμορφο έχει η Σύρος και τα οφέλη αυτού του τουρνουά. Αυτήν τη στιγμή θα εκσυγχρονιστούν δύο παιδικοί σταθμοί, θα φτιαχτεί ένα ΚΑΠΗ, θα γίνει μια μεγάλη δωρεά στο νοσοκομείο της Σύρου, και άλλα μικρά πράγματα για την τοπική κοινωνία».

Τώρα η Σύρος θα σε βλέπει συχνότερα;

«Ναι, ξεκάθαρα».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x