Γενικά

Πετρούνιας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Σίγουρος για μετάλλια, δεν θα την πατήσουμε από κανέναν»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε σίγουρος πως θα επιστρέψει στην κορυφή των κρίκων στο Παρίσι, μιλώντας στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival.

Στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα... την πατήσει από κανέναν ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Παναγιώτη Κεφαλά.

Μιλώντας στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival, ο Ολυμπιονίκης των κρίκων αναφέρθηκε στην προετοιμασία του για το επόμενο χρυσό, ξεκαθαρίζοντας πως ετοιμάζει δύο προγράμματα για τους αγώνες στο Παρίσι.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε την ίδια πορεία με φρέσκες αλλαγές στα προγράμματά μου, είμαι σίγουρος πως έχοντας την υγεία μου θα έχουμε κι άλλα μετάλλια. Για το Παρίσι κάνουμε ήδη σχέδια, θα ανεβάσουμε κι άλλο τον συντελεστή δυσκολίας. Αυτή τη φορά δεν θα την πατήσουμε από κανέναν. Θα έχουμε έτοιμα δύο προγράμματα».

Όσο για τη συμμετοχή του σε αγώνα μπάσκετ στη διοργάνωση στη Σύρο, ανέφερε: «Έφερα τη θετική μου ενέργεια. Δεν ξέρω να παίξω μπάσκετ, σίγουρα έτρεξα και προσπάθησα αλλά ίσως βοήθησε η θετική μου ενέργεια».

Για το αν τον δυσκόλεψε στο μπάσκετ, είπε: «Η ενόργανη θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το δυσκολότερο άθλημα στον κόσμο. Έχω ξαναπαίξει μπάσκετ, αλλά όχι αγώνα. Είναι ένα ομαδικό άθλημα που θέλει ταχύτητα, γρήγορη σκέψη... Θα χρειαζόμουν πολλή προπόνηση για να ανταπεξέλθω».

Επίσης έκανε μια... καταγγελία κατά του Γιάννη Μπουρούση: «Θα καταγγείλω τον Μπουρούση που έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα, με πήρε σαν βαλιτσάκι κι έτρεξε προς το καλάθι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x