*Αυτό που ζήσαμε σήμερα στο Πανθεσσαλικό, σε κάθε επίπεδο, περιγράφεται με δύο λέξεις: «Παναθηναϊκό μεγαλείο»! Σε κάθε επίπεδο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κεντούσε» στον αγωνιστικό χώρο και οι περίπου 17.000 οπαδοί του «τριφυλλιού», που έκαναν… Λεωφόρο το στάδιο του Βόλου, έστησαν ένα καταπράσινο πάρτι στις κερκίδες! «Δέκα στα δέκα» για τον Παναθηναϊκό, νίκη με 5-1 και το απόλυτο συνεχίστηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο!

*Τι να πρωτοπείς για τον Παναθηναϊκό που είδαμε σήμερα. Οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί σε κάθε τομέα. Απειλήθηκαν ελάχιστα από μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Βόλος, σκόραραν 5 φορές και αποζημίωσαν και με το παραπάνω τον κόσμο τους, που πρασίνισε την πόλη και το Πανθεσσαλικό. Δύο γκολάρες από τον Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο, ένα από προσπάθεια του Χουάνκαρ για το 0-3, άλλο ένα από τον Τσέριν, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το γκολ της τιμής για τον «ζαλισμένο» Βόλο ήρθε με πέναλτι του Νοκέρ στο 85'.

*Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που απογείωσαν τους οπαδούς τους στο γήπεδο! Δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής να υστέρησε για το «τριφύλλι». Όλοι κινήθηκαν σε υψηλό επίπεδο. Ο Παλάσιος επέστρεψε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και ήταν ο άνθρωπος, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Η άμυνα ήταν σχεδόν άριστη, όπως και οι χαφ. Ο Μπερνάρ ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ. Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά οι πάσες του, οι ασίστ, η αντίληψη στον χώρο, οι μεταβιβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και το συνεχές τρέξιμo τον βάζουν στους κορυφαίους. Ο Σπόραρ σκόραρε ξανά, ενώ και ο Τσέριν, πέρα από το γκολ, ήταν μαζί με τον Ρούμπεν εξαιρετικοί στη μεσαία γραμμή. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Βέρμπιτς, που απείλησε 4 φορές προτού ο Παναθηναϊκός ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι.

*Παναθηναϊκό μεγαλείο παντού σήμερα. Τόσο στο χορτάρι, όσο και στην κερκίδα. Οι 17.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» έγραψαν ιστορία σε μια από τις πιο ιστορικές μετακινήσεις. Δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε γιορτή και δεν υπήρξε η παραμικρή ακρότητα. Όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε γήπεδο. Μπράβο στον κόσμο και σε όλους όσοι οργάνωσαν άψογα αυτήν τη μεγάλη εκδρομή.

*Άλλη μια νίκη, λοιπόν, για τον ασταμάτητο και εντυπωσιακό Παναθηναϊκό. Το απόλυτο διατηρήθηκε, η ομάδα συνεχίζει δίχως απώλειες και περιμένει να δει τι θα κάνουν στα αυριανά ματς οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές. Με ποδόσφαιρο για σεμινάριο και… μαθήματα εξέδρας, το «τριφύλλι» πανηγυρίζει ένα ακόμη τρίποντο και από αύριο στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube