Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η αποθέωση του total football από τον Παναθηναϊκό στον Βόλο»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ιστορική μέρα η χθεσινή, καθώς αυτή την όμάδα θα τη θυμόμαστε για αυτό το ρεκόρ, αν και εκτιμώ ότι θα τη θυμόμαστε και για αυτά που έρχονται. Ό,τι κι αν συμβεί στη συνέχεια, το 10/10 είναι μοναδικό μετά το 9/9 της ομαδάρας του Ρότσα. Πέτυχε ένα ρεκόρ που είναι σημαντικό για όλους στην ομάδα και τον κόσμο, που έζησε μοναδικές στιγμές στο Βόλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κάτι μοναδικό και η παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό και χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε ανάλογες στιγμές. Είναι δεδομένο πως ο κόσμο του Παναθηναϊκού έχει ξεσηκωθεί από την ομάδα, την οποία τη στήριξε και πέρυσι σε μία χρονιά που χτιζόταν μέχρι να βρει τα πατήματά της. Φέτος εισπράττει αυτό που γίνεται στην ομάδα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Χθες ο Παναθηναϊκός έβαλε πέντε γκολ, με διαφορετικό τρόπο. Ο Γιοβάνοβιτς έχει το αντίδοτο για να βρίσκει η ομάδα το γκολ και μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε είδους αδυναμία του αντιπάλου. Ένα μεγάλο μέρος του ματς ανήκει στον Παλάσιος, ο οποίος ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε πως δυσκολευόταν, κατάφερε να ανοίξει στο σκορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x