Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν πιστεύω ότι τελείωσε ο Ονιεκούρου, έχουμε Άρη, πλέι οφ, ημιτελικούς για το Κύπελλο. Έχουμε δρόμο για να δούμε πόσο θα παίξει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ότι έμεινε για δεύτερη φορά εκτός αποστολής δεν μου λέει κάτι…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το θέμα είναι ο Μαρτίνς τι έχει αποφασίζει. Δεν τον έχει στην ίδια μοίρα, για παράδειγμα, με τον Κούντε, ο οποίος είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται. Πάντα θα έχουμε την απορία γιατί ο Ονιεκούρου έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ρόνι Λόπες, παρότι ο ένας είναι μεταγραφή και ο άλλος δανεικός. Ο Πορτογάλος έχει δείξει περισσότερα από τον Νιγηριανό», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Το θέμα είναι τι θα δούμε σήμερα. Η μοναδική εκτίμηση που κάνω είναι ότι θα ξεκουράσει τον Εμβιλά. Είναι πολλά αυτά που δοκίμασε, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Έχει την πολυτέλεια, πόσω μάλλον τώρα που τελείωσε και η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει τον Εμβιλά, για να τον έχει στην Κυριακή».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» το προσεχές διάστημα: «Κλήρωση την Τρίτη (8/3) και Κυριακή (13/3) ξεκινούν τα πλέι οφ με την 1η αγωνιστική, που σημαίνει πως δεν έχει διακοπή, παρά μόνο για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαϊωάννου: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν για τη Λαμία - Κάναμε μια κουβέντα με τον Βόκολο, υπάρχει διάθεση»

Σενάριο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ: «Είναι η δεύτερη επιλογή για τον πάγκο»

Σαββόπουλος: «Διπλή ανάγνωση για τον Άρη το ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού - Θα παίξει για την ιστορία του την Κυριακή»

Σταματέλος: «Δεν ήταν αποχαιρετισμός από τον Ποντένσε - Εκμεταλλεύθηκε την τριάδα στο κέντρο χθες ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τον έχει διαλύσει τον Παναθηναϊκό η άμυνά του - Ένα πεντάμηνο σε ελεύθερη πτώση βάσει αριθμών»

Κετσετζόγλου: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει - Όποιος το πάρει, θα το έχει πάρει δίκαια»

Τσορμπατζόγλου: «Στη συνείδηση πολλών πλέον ο ΠΑΟΚ αξίζει τον τίτλο»

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του «τελικού» με ΠΑΟΚ… πριν τον τελικό!

Το story Καραπαπά για το κλάμα του Ποντένσε

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μλαντένοβιτς