Stoiximan Super League

Ολυμπιακός και Πόρτο οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες στην Ευρώπη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM το ενδιαφέρον στατιστικό για τις αήττητες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι για το ματς με τον Αστέρα.

Σε μια λίστα που έχει τη δική της σημασία και αξία βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος οι «ερυθρόλευκοι» είναι παρέα με την Πόρτο οι μοναδικές αήττητες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα στα 55 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πέραν του Ολυμπιακού και της Πόρτο που να μην έχει ούτε μία ήττα. Αμφότεροι παραμένουν αήττητοι μετά από 24 αγωνιστικές στα πρωταθλήματά τους, με τους Πειραιώτες να έχουν ρεκόρ 19-5-0 στην Super League και οι Πορτογάλοι έχουν 20-4-0 στην Liga bwin.

Μέχρι προσφάτως στη σχετική λίστα βρισκόταν και η Παρτίζαν που προ ημερών έχασε το αήττητο καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα. Όλο αυτό, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό τώρα που η απόσταση μεγαλώνει (+13) από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και ενόψει του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» πιθανολόγησε ότι μπορεί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Βρουσάι, ενώ για τον Φορτούνη επιβεβαίωσε η εκτίμηση που είχε κάνει από σήμερα το μεσημέρι πως δεν θα είναι στην αποστολή ούτε σε αυτό το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x