Προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα Τούμπα. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των σχετικών φορέων.

Σε αυτή συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας μελέτης με επικεφαλής τον Αρχιτέκτονα Πολεοδόμο, κ.Δούμα.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε μετά την επεξεργασία των δεδομένων το προηγούμενο διάστημα για το όριο του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των παρεμβάσεων που απαιτούνται , το οποίο θα τεθεί προς έγκριση στα συμβούλια των φορέων (Δήμος Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας) το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η έγκριση της πρότασης του ΕΧΣ από τα αρμόδια Συμβούλια αποτελεί σημαντικό βήμα για την προέγκρισή του από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Με τη λήψη της προέγκρισης ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των υπόλοιπων αναγκαίων αρχιτεκτονικών μελετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα του Κουτέσα στα social media εν μέσω του σίριαλ με τη Σερβέτ

Καταπληκτική μπαλιά του Κάνγκουα και δεύτερο γκολ από τον Τετέι για το 3-0!

Η θέση του ΠΑΟΚ για τη φάση του Εντιαγέ: «Καθαρό πέναλτι» - Επίθεση σε Λανουά και ΕΠΟ!

Λέτο: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό, μετράει το αποτέλεσμα - Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι τέλους»

Αναστασίου: «Ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο - Κάναμε τον κόσμο μας να πιστεύει»

Το υπέροχο φάουλ του Μπουχαλάκη και τα δοκάρια του Πόμπο: Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Κηφισιάς

Κέρκεζ: «Η Καλαμάτα είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία, εμείς όχι - Δεν είναι το τέλος του κόσμου, προχωράμε»

Ο Παβλένκα είπε «όχι» στον Ταμπόρδα από την άσπρη βούλα

Χαραλάμπους: «Περνάμε μία δύσκολη περίοδο αλλά νιώθω ότι υπάρχει ταλέντο και ποιότητα»

Κόντης: «Το Ηράκλειο πρέπει να γίνει ένα απόρθητο κάστρο - Σε κάποια ματς πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.