Την ευκαιρία να αγωνιστούν είχαν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΟΦΗ -που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια λόγω κωλύματος στην έκδοση των δελτίων τους- στο φιλικό που έγινε κόντρα στον Εργοτέλη, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (3-3) όμως οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν απαραίτητα συμπεράσματα για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα δώσουν σκληρές μάχες για την παραμονή τους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τους Σαββίδη, Τσουκάνη, Αποστολόπουλο, Κρητικό, Γεωργόπουλο και Μαρτσάκ να αγωνίζονται για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ -με την ελπίδα να δώσουν σύντομα το παρών και σε επίσημο ματς.

Στα ευχάριστα, συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος συμπλήρωσε για πρώτη φορά 90λεπτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, ενώ πέτυχε και γκολ στο 16’. Νωρίτερα ο Μαρτσάκης είχε ανοίξει το σκορ για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Εργοτέλης από την άλλη, ανέβασε στροφές μετά το 2-0 και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολαϊτάν (27’) μετά από ανατροπή του καλέ, ενώ στο 29’ έγινε το 2-2 με αυτογκόλ του Ρουσάκη.

Ο Καβουσάκης στο 38’ απέκρουσε πέναλτι του Μαρτσάκη, όμως στην επαναφορά ο επιθετικός του ΟΦΗ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 ο Ολαϊτάν στο 42’.

Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Αγριμάκης (82’ Γιαγκιόζης), Τσουκάνης, Σαββίδης (73’ Ροβίθης), Αποστολόπουλος, Περογαμβράκης, Γεωργόπουλος, Μαρτσάκης (46’ Μαραθιανός), Κρητικός, Χύζι, Ρουσάκης, Τουγλής (39’ Μανιδάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (85’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (46’ Τζανακάκης), Πίτσος (46’ Λυκογιάννης), Κοζορώνης (46’ Λουβιόν), Φίντελεφ, Καζναφέρης, Γκέντσογλου (60’ Μπόε - Καν), Μπρούνο (46’ Μπουρσέλης), Καλέ (46’ Χαντί), Γιουσούφ, Ολαϊτάν (46’ Χουλά).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ