Ζωντανή για πρόκριση η Εθνική Νέων! Παρότι είδε τη Σλοβακία να τη σοκάρει, σκοράροντας μόλις στη δεύτερη τελική της, η ομάδα του Αναστάσιου Θέου δεν μάσησε και ισοφάρισε με τον Κούτσια, με το 1-1 να την διατηρεί στην κορυφή του ομίλου και συνεχίζει να ελπίζει πως θα βρεθεί στα τελικά του Euro u19.

Η βαθμολογία:



Στα του ματς, η Σλοβακία είχε την πρώτη και μοναδική τελική της προσπάθεια στο πρώτο μέρος στο 2ο λεπτό αλλά ο Μοναστηρλής απέκρουσε την προσπάθεια του Μίσοβιτς. Στη συνέχεια, η γαλανόλευκη πήρε τα ηνία και πίεζε, ψάχνοντας το γκολ. Κυριόπουλος και Τζίμας είχαν τελικές αλλά ο Χρντίνα αντέδρασε σωστά, ενώ ως το φινάλε του πρώτου μέρους τόσο ο Κούτσιας, όσο και ο Καλογερόπουλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το αποτέλεσμα να είναι 0-0 και τις τελικές 6-1.

H Σλοβακία χτύπησε με την επανεκκίνηση με τον Γκρίγκερ να μοιράζει και τον Γκάιντος να σκοράρει για το 1-0 στο 50’. Ωστόσο, στο 67ο λεπτό ο Κούτσιας κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της Ελλάδας σε γκολ για να γράψει το 1-1. Σκορ το οποίο παρέμεινε ως την τελευταία στιγμή, με τη γαλανόλευκη να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Στον άλλο αγώνα του πέμπτου ομίλου η οικοδέσποινα Ιρλανδία νίκησε 1-0 την Εσθονία. Την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης παίρνει ο επικεφαλής του ομίλου. Τελευταίος αγώνας για την Εθνική την Τρίτη 28/03/2023 στις 21:30 με αντίπαλο την Ιρλανδία, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Τασιούρας, Καλογερόπουλος, Τσίκος (65' Σμυρλής), Κυριόπουλος (65' Γκούμας), Συμεωνίδης, Κωττάς (65' Σταυρόπουλος), Τζίμας (74 Σπυράκος), Κούτσιας (88' Γκολφίνος).

Σλοβακία (Στάνισλαβ Μάτσεκ): Χρντίνα, Σβομπόντα, Μπαγκίν, Μισούντα, Κάχνιτς, Μουργκάς (94' Οβσόνκα), Γκαίντος (84' Ρίζνιτς), Μάριο Σάουερ (74'Γιάβορτσεκ), Λέο Σάουερ (84' Μαρτσέλι), Μίσοβιτς (74' Ούραντνικ), Γκρίγκερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»