Ελλάδα

Καθάρισε την Εσθονία με σούπερ Τζίμα και έκανε το πρώτο βήμα η Εθνική Νέων!

Η Εθνικών Νέων ξεπέρασε το εμπόδιο της Εσθονίας (0-3) με δύο γκολ του Τζίμα και ένα του Νικολάου, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με τον Τζίμα να πετυχαίνει δύο τέρματα, η Εθνική Νέων ξεπέρασε το εμπόδιο της Εσθονίας (0-3) και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Επόμενη αναμέτρηση για τη δεύτερη φάση των προκριματικών που διεξάγεται στην Ιρλανδία, με τη Σλοβακία (25/3, 19:30), ενώ οι υποχρεώσεις ολοκληρώνονται τρεις μέρες αργότερα, κόντρα στους Ιρλανδούς (28/3, 21:30).

Η Εθνική μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 21ο λεπτό. Ο Τζίμας συνεργάστηκε υπέροχα με τον Σπυράκο και μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του δεύτερου, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με υπέροχο πλασέ από κοντά. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, ο Τζίμας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Εθνική είχε ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσει το προβάδισμά της, με τον Νικολάου του Παναιτωλικού να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90'+6' για το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στους δύο «τελικούς» με Σλοβακία και Ιρλανδία, προκειμένου να καταλάβει την πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική παρατάχθηκε στο αναμέτρηση, έχοντας στην αρχική της ενδεκάδα οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τασιούρας (46' Γεωργιάδης), Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Συμεωνίδης, Σμυρλής (66' Σταυρόπουλος), Κώττας (66' Γκολφίνος), Σπυράκος, Τζίμας (73' Νικολάου), Γκούμας (73' Κυριόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x