Μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν σκοπεύει να μείνει η ΑΕΚ στον πόλεμο εναντίον της «Αγια-Σοφιάς».

Παρόλο που τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν βάσει σχεδίου, οι προσπάθειες εντός κι εκτός συλλόγου για να μπουν εμπόδια συνεχίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι πτοούν ή αγχώνουν τον σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό, την προσεχή Τετάρτη θα εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή που έχει γίνει εναντίον της ΜΠΕ του έργου από δυο πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα υπάρχει μια ακόμη προσφυγή που έχει γίνει στη Διεύθυνση Δασών, ενώ υπάρχει και η απόφαση του δικαστηρίου για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που αποφάσισε για το παραχωρητήριο.

Τίποτα απ’ όλα αυτά ωστόσο δεν προκαλεί ανησυχία στην «Ένωση». Κι αυτό διότι στο πρώτο μέτωπο, αυτό του ΣτΕ, θεωρείται απίθανο να δημιουργηθεί πρόβλημα μετά την πανηγυρική πρώτη δικαίωση στην ολομέλεια.

Επίσης, η προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών μοιάζει απίθανο να προκαλέσει κίνδυνο, ενώ στη δικαστική διαμάχη με τα μέλη της Ερασιτεχνικής για το παραχωρητήριο ήδη υπάρχουν διεργασίες για απόλυτη νομική «οχύρωση» στην εκδίκαση της έφεσης.

Γενικά στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να απαντήσουν με συντονισμένες νομικές δράσεις, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να βρουν ποτέ συναίνεση από την πλευρά του Δήμου και συνειδητοποιώντας ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ οι «τρικλοποδιές» από τη δική του πλευρά και όχι μόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

TAGS: A.E.K.