Την Τρίτη του Πάσχα (4/5) θα δοθούν τα τρία τελευταία εισιτήρια για το Final Four της Ευρωλίγκας, με τη διεξαγωγή των πέμπτων ματς ανάμεσα σε Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αλλάξει την ώρα του τζάμπολ στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, έτσι το συγκεκριμένο θα ξεκινήσει στις 19:45 (ώρα Ελλάδας) από τις 20:30 που είχε αρχικά οριστεί.

Από ‘κει και πέρα, προς το παρόν οι ώρες στα άλλα ματς παραμένουν ίδιες, δηλαδή, στο Μιλάνο το τζάμπολ θα δοθεί στις 21:45 και στη Βαρκελώνη αντίστοιχα στις 22:00.

Οι ώρες στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας είναι σε CET (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης):

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση - Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Πιάνει κορυφή με νίκη επί της Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός!

Νέα ήττα-σοκ για τη Φενέρμπαχτσε, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και από το Μόναχο

Ζέρβας: «Πιθανότατα επιστρέφει στη 12άδα του Ολυμπιακού ο Φαλ με Βιλερμπάν»!

Παναθηναϊκός: Ο Χέιζ-Ντέιβις ζήτησε να κάνει και βραδινή προπόνηση στη Σόφια

Ιτούδης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παναθηναϊκό, παλεύουμε για τον ίδιο στόχο»

Μπράιαντ ενόψει Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παίζουμε με αίσθηση επείγοντος»

Έγραψε ιστορία ο 28χρονος κόουτς της Παρί, Τζούλιους Τόμας: «Ελπίζω να μην με μπουγελώσουν, δεν έχω άλλο κοστούμι»

Γκριγκόνις: «Νιώθω καλά εδώ και 2-3 μήνες, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία - Δεν είναι πυρηνική φυσική, να κάνουμε μόνο νίκες»

Αταμάν: «Δεν ξέρω αν ο Γκραντ θα παίξει και την επόμενη εβδομάδα»