Euroleague

Πασκουάλ για το DNP του Πετρούσεφ: «Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην ήττα της Dubai BC από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να ξεκαθαρίζει πως ο αποκλεισμός του Σέρβου ήταν δική του απόφαση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα ακόμη επεισόδιο ή απλώς μια αγωνιστική απόφαση; Το σίγουρο είναι πως η σχέση του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο στη Dubai BC.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ έμεινε εκτός αγώνα στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό προπονητή. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, ο Πασκουάλ ρωτήθηκε για την επιλογή του να αφήσει τον Πετρούσεφ στον πάγκο και ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του.

«Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση, του προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Ντουμπάι.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε καθόλου, αφήνει ανοιχτά ερωτήματα για το μέλλον του στην ομάδα. Μένει πλέον να φανεί αν πρόκειται απλώς για μια αγωνιστική επιλογή του Πασκουάλ ή αν η κατάσταση θα έχει συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x