Euroleague

Αρμάνι: Σύννεφα πάνω από τον Ποέτα, στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος

Στο 1-3 βρίσκεται η Αρμάνι στη EuroLeague και, σύμφωνα με δημοσίευμα της Repubblica, ο Πέπε Ποέτα είναι ήδη υπό πίεση, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εμφανίζεται ως πιθανός διάδοχός του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ήδη ο Πέπε Ποέτα στην Αρμάνι Μιλάνο, μετά το άσχημο ξεκίνημα της ιταλικής ομάδας στη EuroLeague.

Η Αρμάνι έχει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές στη διοργάνωση και, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Repubblica, Φαμπρίτσιο Λορέντσι, έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα πάνω από τον Ιταλό τεχνικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει, η θέση του Ποέτα δεν θεωρείται πλέον απόλυτα ασφαλής.

Σε περίπτωση που η διοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ένας από τους βασικούς υποψήφιους φέρεται να είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα από το 2025, όταν και ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα.

Η κατάσταση στην Αρμάνι είναι ακόμη περισσότερο πιεστική μετά και την ήττα από τη νεοφώτιστη Βερόνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος ο Ποέτα έχει αναλάβει δημόσια την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει απόφαση για αλλαγή προπονητή. Η Αρμάνι βρίσκεται σε περίοδο αξιολόγησης και το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον του Ποέτα στον πάγκο της.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x