Με το αγώνισμα του ακοντισμού γυναικών ξεκίνησε η τρίτη και τελευταία ημέρα των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στην Πολωνία, εκεί όπου η Ελίνα Τζένγκο έμεινε χαμηλά - με βάση πάντα τις φετινές επιδόσεις -, τερματίζοντας τελικώς στην 5η θέση και χαρίζοντας 12 βαθμούς στην Ελλάδα.

Η 20χρονη πρωταθλήτρια της bwin με ρίψη στα 59,40 κατετάγει πίσω από τη Φινλανδή Άλανεν (59,69μ.), τη Βρετανίδα Γουόλτον (59,76μ.), τη Γερμανίδα Χούσονγκ (60,05μ.) και την Τσέχα Ογκροντνίκοβα (61,75μ.).

Στην πρώτη της προσπάθεια η νεαρή Ελληνίδα έριξε το ακόντιό της στα 51,01μ., για να ακολουθήσουν τα 58,19μ. και ένα άκυρο. Στην τέταρτη ρίψη της έκανε το 59,40, ενώ στην πέμπτη έφθασε τα 58,25μ.



Σπουδαία εμφάνιση έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που τερμάτισε στην 3η θέση του αγωνίσματος των 200 μέτρων! Η 19χρονη σπρίντερ από τη Θεσσαλονίκη... κατέρριψε το φετινό προσωπικό της ρεκόρ με χρόνο 22:85, επίδοση που αποτελεί την τρίτη καλύτερη όλων των εποχών για τον ελληνικό αθλητισμό!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τζένγκο συνέχισε την κυριαρχία της, πρωταθλητής και ο Πανταζής στον Βόλο

Σε... χαμηλές πτήσεις ο Καραλής, αλλά κατέκτησε τον έκτο σερί πανελλήνιο τίτλο

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε τα 5,66 με την τρίτη προσπάθεια ο Καραλής!

Κατέκτησαν μαζί την κορυφή των 100 μ. και μοιράστηκαν το χρυσό οι Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26: Διατήρησαν τους τίτλους τους Αναγνωστοπούλου, Γεννίκης και Κορένεβα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Χάλκινος ο Μουμούρης στο τριπλούν

Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Ελ Γκερούζ στο ένα μίλι ο Κερ

Η νέα μεγάλη ελπίδα των 400μ.: Ποια έχει το πανελλήνιο ρεκόρ και τι χρειάζεται η 17χρονη Ιακωβάκη για να το απειλήσει!

Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελένη Ιακωβάκη με ασύλληπτο 52.38 και διπλό πανελλήνιο ρεκόρ!

Καραλής: «Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και αποθεραπεία - Μεγάλος στόχος μου το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»