Μια σκηνή που σπάνια βλέπουμε στα ευρωπαϊκά παρκέ εκτυλίχθηκε λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Εφές για τη 33η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, 36,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 101-86 υπέρ της Φενέρ, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αποχώρησε εμφανώς απογοητευμένος από το παρκέ της «Ulker Sports Arena», παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Αποδεχόμενος την ήττα και τον μαθηματικό αποκλεισμό των πρωταθλητών Ευρώπης τις δύο τελευταίες χρονιές από τα φετινά playoffs της διοργάνωσης, ο 57χρονος Τούρκος προπονητής δεν μπόρεσε να παραμείνει στον πάγκο του, φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, ο Αταμάν, πήγε και χαιρέτισε τον προπονητή της Φενέρ, Δημήτρη Ιτούδη, δείχνοντας τον σεβασμό του προς τον Έλληνα κόουτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση σε Λεσόρ και το φατούρο: Τα πλάνα της παρακάμερας από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις

Παναθηναϊκός για Λεσόρ: «Η επιστροφή του θηρίου μας»

Πετρίδης: «Ο Λεσόρ έδειξε πόσο πολύ έλειψε στον Παναθηναϊκό»

Αταμάν στα αποδυτήρια: «Αφιερωμένο στον Λεσόρ αυτό το ματς»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση της Μονακό»

H αποθέωση Χουάντσο στον Λεσόρ: «Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»!

Euroleague: Κλείνει με ματσάρες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη η 31η αγωνιστική

Ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Λεσόρ και Όσμαν αποθεώθηκαν από την ομάδα

«Ο Λεσόρ θύμισε τον παίκτη που είχε συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις

Η επιστροφή Λεσόρ και οι καυτοί Οσμάν-Ναν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζάλγκιρις